Σχετικά με το Κύμαρος Villas

 

Οι Βίλες "Κύμαρος"

βρίσκονται στη νοτιοανατολική πλευρά της Ζακύνθου, στον οικισμό της Λίμνης Κεριού, σε μια ιδιαιτέρα προνομιακή θέση με πανοραμική θέα στο κόλπο του Λαγανά. Το συγκρότημα, το οποίο έχει έκταση 7 στρέματα, αποτελείται από τρεις πλήρως επιλωμένες βίλες,

"Όνειρο"

,

"Λόφος"

και

"Πεύκος"

παραδοσιακής αρχιτεκτονικής. Καθεμία από τις βίλες είναι εξοπλισμένη με όλες τις σύγχρονες ανέσεις για πραγματικά ξέγνοιαστες διακοπές.

Έχουν κατασκευαστεί με μεγάλη προσοχή και έμφαση στη λεπτομέρεια και χαρακτηρίζονται από απλότητα και υψηλή ποιότητα υλικών. Τα χρώματα που κυριαρχούν βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία με το πράσινο των δένδρων που τις περιστοιχίζουν και το γαλάζιο της θάλασσας.

Το περιβάλλον είναι εντυπωσιακό, με θέα στη λίμνη του Κεριού και στο καταπράσινο Μαραθονήσι. Η αυτονομία κάθε βίλας, η διακριτική πολυτέλεια και η χαρακτηριστική ηρεμία μέσα στη φύση, είναι ιδανικά για χαλαρωτικούς περιπάτους και μπάνιο στα καταγάλανα νερά του Ιονίου.

Παράλληλα σε μικρή απόσταση θα βρείτε τις κοσμοπολίτικες περιοχές της Ζακύνθου, έχοντας τη δυνατότητα επιλογών για ποικίλες δραστηριότητες, φαγητό και νυχτερινή έξοδο.

Οι βίλες "Κύμαρος" αποτελούν την ιδανική επιλογή για επισκέπτες που αναζητούν εκλεπτυσμένο περιβάλλον και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

 


 

  • Η διαμονή μας ήταν φανταστική . Το σπίτι είναι όμορφο , η θέα , η θάλασσα , οι άνθρωποι του νησιού ! Για όλους τους ανθρώπους που έκαναν τη διαμονή μας τόσο άνετα εδώ θέλουμε να πούμε ευχαριστώ πάρα πολύ !!
    Hetty, Gucle, Maryke en Grene Holland

 

Καντε την Κρατηση σας

 

tripadvisor